LOCO PIZZA 2

Recentebeoordeling


3 sterren uit 213 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Loco Pizza 2. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 21:34 Meer dan een uur moeten wachten. Toen het er eindelijk was was dan ook al helemaal koud. En echt niet meer lekker om op te eten hier ga ik niet meer bestellen.
20 nov 2022 om 0:56 Eten was koud
11 nov 2022 om 21:17 Super
30 sep 2022 om 19:19 Heb voor 10 euro moeten betalen, de bezorgtijd bedroeg 70 minuten. En heb helemaal niets aangekregen
15 aug 2022 om 3:12 Niet alles wat er gevraagd werd kwam mee.. Geen saus geleverd en groetjes!
3 aug 2022 om 2:42 alles zoals besteld, bedankt
31 jul 2022 om 2:42 Niet wat ik besteld heb
30 jul 2022 om 1:25 Ik weet niet meer hoe ik het moet vragen, maar telkens ik noteer :GEEN GROENTEN OP KAPSALON AUB krijg ik bij 9/10 restaurants WEL groenten…
8 jul 2022 om 22:41 Het eten was koud en frieten slap
18 jun 2022 om 11:10 2 pasta’s besteld ze waren op heel laag niveau gemaakt smaakloos bah en koud de bezorger was niet vriendelijk en deet precies zijn werk niet graag dit is de laatste keer dat ik daar bestel.
17 jun 2022 om 8:05 Food was cold, the vegetables old and too little sause
7 jun 2022 om 20:53 Bezorger heel onvriendelijk, wil volgende keer nimmer leveren voor het bedrag van 9 euro 20, het was te ver, dan moeten ze het aanpassen op de website