LOCO PIZZA 2

LOCO PIZZA 2 Livraison à domicile!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 199 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Loco Pizza 2. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2022 om 11:10 2 pasta’s besteld ze waren op heel laag niveau gemaakt smaakloos bah en koud de bezorger was niet vriendelijk en deet precies zijn werk niet graag dit is de laatste keer dat ik daar bestel.
17 jun 2022 om 8:05 Food was cold, the vegetables old and too little sause
7 jun 2022 om 20:53 Bezorger heel onvriendelijk, wil volgende keer nimmer leveren voor het bedrag van 9 euro 20, het was te ver, dan moeten ze het aanpassen op de website
11 mei 2022 om 5:00 Pizza hawaii en 2 cola besteld. Maar spijtig ene cola niet gedronken.. cola zero was vervallen
6 mei 2022 om 14:43 Eten was koud, bestelling te laat
6 apr 2022 om 8:05 Eten werd koud geleverd
24 mrt 2022 om 21:45 The delivery took like forever. I got what I didn’t order but hey, I was so hungry I just ate what I received, don’t care how much it cost.Packaging and delivery was really poor.
24 mrt 2022 om 1:52 Item miste in bestelling, bezorger was weg voor ik iets kon zeggen
18 mrt 2022 om 20:29 Het eten was niet lekker maarheb het opgegeten uit respect en omdat ik niet nog manger kon wachten op nieuw eten.
8 mrt 2022 om 22:14 Onbeleefd
21 feb 2022 om 10:44 I ordered a kapsalon kebab but the meat looks everything except kebab !!!! Fries were very low quality !!!!!!! No more order from you !!!!!!!
19 feb 2022 om 23:28 Tip voor de bezorger. Als je dat werk niet graag doet,doe het dan gewoon niet en zoek u iets anders.